Organisatieontwikkeling

Strategie

Wil je graag jouw kmo stap voor stap laten groeien en hiervoor een gerichte strategie opstellen? Of ben je mee verantwoordelijk voor de toekomst van een bedrijf of onderneming en wil je sterk onderbouwde beslissingen nemen? Dan is deze opleiding helemaal op jouw lijf geschreven!

Basis management

Wie brandt van ambitie en wil doorgroeien als leidinggevende is bij deze opleiding op de juiste plaats. Ook zaakvoerders krijgen in deze opleiding de nodige basis om hun leader skills verder te ontwikkelen. Wil jij graag een team professioneel managen? Ambieer je een carrière in een leidinggevende functie? Wil je leren hoe je je werknemers motiveert en coacht? Dan is deze opleiding Basis Management zeker iets voor jou!

Employer branding

In deze opleiding gaat u op zoek naar de unieke én authentieke troeven van uw bedrijf om die te kunnen vertalen in een manier om nieuwe mensen te rekruteren en om een retentiebeleid voor de huidige medewerkers op te zetten. Hier zult u ontdekken dat u aan employer branding kunt doen zonder een groot marketingbudget.

Ontdek hier welke subsidies mogelijk zijn!