Interne audit van de processen

Welke factoren spelen een rol bij de efficiëntie van uw organisatie? Welke knelpunten ondervindt u op de werkvloer? En waar zijn er mogelijkheden tot optimalisatie? We begeleiden u bij het in kaart brengen van al deze facetten en bieden u inzichten die de vooropgestelde doelstellingen van de organisatie helpen verwezenlijken. Onze audit heeft tot doel de bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te laten verlopen, zodoende het bedrijf operationeel en structureel sterker wordt en risico’s op een correcte manier worden ingeschat en beheerst.

We gaan aan de slag met een concreet plan van aanpak en staan u bij bij de volledige implementatie ervan, met als einddoel mensen in hun kracht te zetten, beter te laten presteren en meer ‘goesting’ te doen krijgen. Onze aanpak bij organisatieontwikkeling is gebaseerd op gedegen theorieën en concepten, maar is vooral afgestemd op de praktijk van elk uniek vraagstuk.

  • Proces-audits
  • SWOT-analyse (cijfermatig)
  • Scan aantrekkelijke werkgever
Ja, ik wil een concreet plan om mijn bedrijf operationeel sterker te maken! edeps helpt u bij het uitzetten van uw strategie