Ontwikkelen van de organisatie

Ontwikkelen van strategische toekomstrichting

Weten welke strategische koers u wil varen is cruciaal om uw kmo succesvol te maken. Het is dé manier om uw organisatie te onderscheiden tegenover concurrenten en ze geeft de richting aan voor alle beslissingen die u neemt. Ook voor medewerkers is een inspirerende strategie belangrijk: zo kunnen zij geëngageerd meewerken aan de toekomst van de organisatie.

Lees meer

Organisatieadvies verstrekken en implementeren

Vanuit een strategie volgt een goede onderbouwde organisatie want die zal uw resultaten beïnvloeden. Fundamenteel is dat de functies zinvol overkomen voor de medewerkers en dat de organisatiestructuur duidelijk en logisch is. Zij dient een visualisatie van verantwoordelijkheden te zijn, zodat medewerkers weten wat er precies moet gebeuren.

Lees meer

Optimaliseren hr-beleid

Uw organisatiestrategie mag nog zo sterk zijn, zonder geëngageerde medewerkers kom je nergens. Het is dan ook van het grootste belang om werknemers te blijven motiveren. Een effectief engagementbeleid is maatwerk en houdt rekening met de verschillen tussen medewerkers.

Lees meer

Creëren employer branding

Uw bedrijf duidelijk positioneren zorgt ervoor dat u gemakkelijker de juiste mensen vindt die bij u bedrijf passen. Door authentiek en onderscheidend te zijn, trekt u niet alleen nieuw personeel aan, maar wordt het ook eenvoudiger om de huidige medewerkers te behouden.

Lees meer